+36 30 985 2111 info@agromenza.hu

SÁRGARÉPATÖRKÖLY

A sárgarépa sűrítmény előállítása során visszamaradó zöldségmaradvány.

SÁRGARÉPATÖRKÖLY

 

Solt, Dunapataj környékén termesztett Warmia fajtájú sárgarépa válogatása, mosása, gőzzel történő hámozása, szeletelése, főzése, darálása és pürésítése után visszamaradt melléktermék. Semmilyen hozzáadott segédanyagot nem tartalmaz. A gyártás folyamán a fő termék a sárgarépa-koncentrátum, amelyet szigorú minőségi követelmények betartása mellett készítenek, és többek között Japánba is exportálnak.

A terméket ömlesztve szállítjuk a vevő telephelyére, ahol a magas nedvességtartalom miatt ajánlott a fóliatömlőzés. Fóliatömlőzés nélkül a terméken 3-4 nap elteltével egy vékony, szürke penészréteg alakul ki, ami az alatta lévő mennyiséget megvédi a további károsodástól, minőségromlástól. Fóliatömlőzve a termék minősége még fél év múlva is olyan, mint a betöltéskor.

A termék minden évben kb. október elejétől december közepéig-végéig elérhető, eddig tart a kampány. Szarvasmarháknak, juhoknak, vadaknak ajánlott. A megrendelhető legkisebb mennyiség fóliatömlőzve 23 t, ömlesztve szállítva 25 t.

Telefonáljon, és kérjen egyedi ajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben részletesebben szeretne informálódni szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken hétköznapokon!

 

info@agromenza.hu

+36 30 985 2111

Címünk

6726 Szeged

Asztalos utca 24/B

Magyarország

Kapcsolat

+36 30 985 2111

info@agromenza.hu

www.agromenza.hu

Nyitvatartás

H-P: 8:00 - 17:00

Sz: Zárva

V: Zárva