+36 30 985 2111 info@agromenza.hu

Szállítás, logisztika, fizetés

Hogyan történik termékeink szállítása?

Cégünk termékeink döntő hányadát (kivéve a kukoricaglutént) ömlesztve szállítja vevőink telephelyére. A minimálisan megrendelhető mennyiség a cgf esetében 12 t, egyéb termékeinknél 25 t (kivéve a kukoricaglutént). Pótkocsis kamionjaink balra és hátra is billentenek, nyerges kamionjaink csak hátra. Nedves cgf, illetve a nedves sörtörköly esetében lehetőség van a termékeket a telephelyen fóliatömlőbe tölteni és úgy tárolni. Befóliázni csak 25 tonnás tételt tudunk.

A kukoricaglutént 25 kg-os, többrétegű papírzsákba csomagolják és raklapon tárolják úgy, hogy egy raklapon 825 kg van körbefóliázva. Mi is így szállítjuk vevőink telephelyére. A szállítás másik módja a big-bages kiszerelés,amikor is egy big-bag zsákban 1 t termék található. A kukoricaglutént is tudjuk ömlesztve szállítani.

Tekintse meg, hogyan zajlik a fóliatömlőbe töltés folyamata szállítás után, az adott telephelyen.

Hogyan garantáljuk és igazoljuk a minőséget?

Az autók a gyárakból mérlegjeggyel és minőségi bizonyítvánnyal érkeznek megrendelő telephelyére. A minőségi bizonyítványon olvasható a mért szárazanyag, nedvesség, fehérje, keményítő és aflatoxin tartalom is.

Hogyan történik a fizetés?

Minden vásárlásról a megrendelő ÁFÁ-s számlát kap, amely megfelel minden magyarországi jogszabálynak.

A fizetés történhet

  • átutalással, cégem 11735005-21404722 számú, OTP banknál vezetett számlájára,
  • készpénzben, az áru átvételekor.

Mivel termékeink árait telephelyre leszállítva adjuk meg, ezért azok egyediek. Függenek a termék típusától, a szállítási távolságtól, a gépjármű típusától (pótkocsis, nyerges, fóliatömlős).

Kérje telephelyre szabott árajánlatunkat bármely elérhetőségünkön!

Mit érdemes még tudni az AgroMenzáról?

Társaságunk jogelődjét, a Robker Bt-t 1995-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy mezőgazdasági termékek ügynöki nagykereskedelmével foglalkozzunk. Főbb termékeink a hazai bioetanol-gyártás melléktermékei, a száraz és a nedves CGF, legújabb nevén a Hungrafeed Gold, illetve Feed-Kall és a búza DDGS, más néven VireFeed PRO.

Partnereink legfőképp állattartó telepek (szarvasmarha, sertés, juh, baromfi), halgazdaságok, takarmánykeverők, takarmánygyárak. Termékeinket 25 éve forgalmazzuk hazánkban, partnereink száma meghaladja a százat.

“Napjainkban különösen fontos, hogy a mezőgazdasági termelés résztvevői egy megbízható forrás segítségével vehessenek részt a termelői tevékenységben. Cégünk több mint 25 éves múlttal folyamatosan arra törekszik, hogy az általunk kínált, minőségbe vetett bizalmat megtartsuk és megerősítsük partnereinkben.”

Németh Róbert, az AgroMenza ügyvezetője, agrármérnök, állattenyésztő üzemmérnök

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben részletesebben szeretne informálódni szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken hétköznapokon!

 

info@agromenza.hu

+36 30 985 2111

Címünk

6726 Szeged

Asztalos utca 24/B

Magyarország

Kapcsolat

+36 30 985 2111

info@agromenza.hu

www.agromenza.hu

Open Hours

H-P: 8:00 – 17:00

Sz: Zárva

V: Zárva